Referenser av projekt

Här samlar vi ett axplock av olika typer av projekt som vi vanligtvis genomför. Däremot sammanfattar vi inte alla unika projekt där vi har skräddarsytt vårat tjänsteutbud som är fullt möjligt för dig som kund att göra. Ifall ni önskar mer information kring våra projekt, kontakter till referenser eller vill se vårat CV så lämnar vi gärna ut det.

Kort sagt, tveka inte att höra av er till oss ifall ni undrar nåogot!

Goda omdömen av kunder

Starka samarbeten och kunskapsnätverk

Uppdaterade CV med referenser

Kronoparkens förskola, Mariestad

Energilager med vätgas

Först ut som referensprojekt är Kronoparkens förskola som är den första förskolan i Sverige att vara självförsörjande på energi. Vilket innebär att solceller på taket producerar el under sommarhalvåret som går till produktion och lagring av vätgas genom elektrolys. Vidare används den lagrade vätgasen under vinterhalvåret till att producera el genom en bränslecell.

I det här fallet så har våran roll varit energisamordnare och uppdragsledare för samordning av vätgassystemets alla delar. I och med detta projektet så är våran kunskap om energisystem med vätgaslagring ledande inom Sverige, som har lett till flera liknande projekt där vi tagit helhetsgreppet om beräkning av hela vätgassystemet.

Bland annat så är våra beställare i ovanstående projekt och andra vätgasprojekt Nilsson Energy, Serneke, PowerCell och NatureProof.

Vidare är ni välkomna att höra av er så berättar vi mer! T.ex vilka möjligheter som finns för energilagring av vätgas i erat projekt.

Hus, villor och flerbostadshus

Energiberäkning och dagsljusberäkning för bygglov

Vidare kring projekt för hus, villor och flerbostadshus så har vi utfört över ett hundratal energi- och dagsljusberäkningar för bygglov. Tillsammans med goda omdömen från kunder leder det till rekommendationer och återkommande kunder. Detta beror på våran snabba handläggningstid på 1-2 dagar samt tydliga kommunikation från inledande kundkontakt till levererat resultat.

Lokaler

Miljöcertifiering och klimatberäkningar

Även för lokaler så har vi utfört beräkningar till allt från byggnader för industri, kontor, förskolor, butiker och gym.

Exempelvis så har vi utfört miljöcertifiering och alla tillhörande beräkningar gällande energi och klimat för en lokal. I det här fallet så är hyresgästerna en livsmedelsbutik och ett gym. Det visar på våran bredd att vi kan ta oss an större projekt där vi tar ett helhetsansvar för miljöcertifiering. Vidare så uppskattas vårat helhetsansvar av våra kunder då de endast behöver kommunicera med en part.

I det här fallet ovan så är våran beställare U&P holdings där vi gärna lämnar ut kontaktuppgifter till referenser.

Energideklarationer

Ytterligare så har vi genomfört energideklarationer för villor, flerbostadshus och olika typer av lokalbyggnader där vi i många fall samtidigt har gjort en genomgående utredning för energieffektivisering av byggnaden.

Stinebackens förskola

Energi- och klimatberäkningar

Till exempel är Stinebackens förskola ett projekt som liknar många andra av våra uppdrag i det vi ofta utför. I det här fallet så ställer kommunen och kunden krav på energiberäkning, dagsljusberäkning och beräkning av termiskt klimat. Det medför att vi behöver ta en ledande roll för att se till att arkitekt och VVS-projektören arbetar in nödvändiga förutsättningar enligt resultat från våra beräkningar.

I det här fallet är våran beställare Fristad Bygg där vi gärna lämnar ut kontaktuppgifter till referenser.

Vill du har mer information om våra projekt?

Sammanfattningsvis så är du välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om de projekt som vi har utfört!

För mer information om våra referensuppdrag

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan